Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

WEREWOLF!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!





 της Μαρίας Τουφεξή

Κατά καιρούς  εδώ και πολλούς αιώνες, έχουν γίνει έρευνες, για το αν ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο! Επιστημονικά δεν είναι αποδεδειγμένο σίγουρα, όμως υπάρχουν πολλοί, που θεωρούν ότι ο λυκάνθρωπος ως μύθος, αφορά άτομα που έχουν έντονη τριχοφυΐα, με βάση την γενετική αναταραχή [υπερτρίχωση]. Παρουσιάζεται σε άτομα που έχουν ορμονικές διαταραχές, ενδοκρινικές ή βασοφιλικό αδένωμα των βλεννογόνων, όγκους στις ωοθήκες και το χειρότερο σύνδρομο Sten-Leventhal. Είναι τελικά ασθένεια η λυκανθρωπία; Κανείς δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα, να αποδείξει ότι είναι αλήθεια! Κατά τους θρύλους διαφόρων λαών, ο λυκάνθρωπος έχει τις συνήθειες του λύκου, έχει την τάση να τρώει περισσότερο κρέας και με την πάροδο των χρόνων μπορεί να γευθεί ακόμη και ανθρώπινη σάρκα! Στο Μεξικό ο γεννετησιολόγος Dr.Lovis Figuera στην πόλη Γουαδαλακάρα, μελετά εδώ και κάποια χρόνια μια οικογένεια που είναι φορέας ενός γονιδίου που λέγεται WEREWOLF!!!
Αυτό εκδηλώνεται με την πάροδο των χρόνων, από ορμονική διαταραχή που εμφανίζει υπερβολική τριχοφυΐα. Οι δυστυχείς αυτοί άνθρωποι που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα, έχουν επίδραση και στον ψυχικό τους κόσμο, γίνονται καταθλιπτικοί, έχουν μελαγχολία, γιατί κληρονόμησαν αυτή την διαφοροποίηση των γονιδίων τους. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να γίνει θεραπεία με ορμονική παρέμβαση ενδοκρινολόγου, για να μειωθεί λίγο ο βαθμός της τριχοφυΐας και η αύξηση βάρους του σώματος τους. Σε πολύ προχωρημένη μορφή της ασθένειας οι άνθρωποι που έχουν κληρονομήσει το γονίδιο werewolf περπατούν σκυφτοί με τα χέρια και τα πόδια, τα δόντια τους μεγαλώνουν υπερβολικά και η εμφάνισή τους είναι τρομακτική και προσβάλλονται από σχιζοφρένεια, που σημαίνει ότι γίνονται επικίνδυνοι! Σε κάθε περίπτωση όμως η λυκανθρωπία είναι κληρονομική ασθένεια!
Είναι χιλιάδες τα περιστατικά που έχουν αντιμετωπιστεί με κρούσματα λυκανθρωπίας. Εννοούμε ότι πριν η ιατρική κάνει πρόοδο στις ψυχικές νόσους και στην πυρηνική ιατρική, όπου εντάσσεται η ενδοκρινολογία [ορμονικές διαταραχές κάθε είδους] μόνο στην Γαλλία, μεταξύ 1520-1630 μ.Χ. πάνω από 30.000 άνθρωποι χαρακτηρίστηκαν ως λυκάνθρωποι! Αυτοί θανατώθηκαν στην πυρά δεμένοι πάνω σε ένα πάσαλο! Το γεγονός είναι ότι ο όρος λυκάνθρωπος, δηλαδή η αλλαγή ενός ανθρώπου σε λύκο, βρίσκεται μόνο στον εγκέφαλο των ανθρώπων, που έχουν αγγίξει το όριο της παραφροσύνης! Είναι ένα είδος τρέλας, που σπάνια προσβάλλει τον άνθρωπο. Παρά όλα αυτά όμως, επειδή, σπάνια μεν, αλλά φοβερά επικίνδυνη δε, γιατί ο άνθρωπος που προσβάλλεται από την ασθένεια που λέγεται λυκανθρωπία γίνεται φοβερά επιθετικός! Συμπεριφέρεται σαν άγριο θηρίο, υπάρχει περίπτωση να έχει ακόμη και τις δυνατότητες του λύκου, γιατί πιστεύει το ίδιο το άτομο ότι είναι λυκάνθρωπος, λόγω της υπερτρίχωσης, των ορμονών, έχει τάσεις σχιζοφρένειας, βίαιη συμπεριφορά, μπορεί ακόμη και να σκοτώσει! Χρειάζεται μακροχρόνια θεραπεία, πάντα έγκλειστο βέβαια το άτομο σε ανάλογο ίδρυμα, με συνεργασία ειδικευμένου ψυχιάτρου, ενδοκρινολόγου και γεννετησιολόγου. Όμως δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε θεραπεία για πλήρη λύτρωση από την φρικαλέα ασθένεια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου