Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ: «ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ»



Από παντού ζητάει βοήθεια για τις εκλογές της η Νέα Δημοκρατία
του Δημήτρη Αθανασίου Ζησόπουλου

Σήμερα άρχισα να εξετάζω τα γραπτά της εξέτασης προόδου των πρωτοετών της ΣΔΟ. Το θέμα της εξέτασης ήταν: Πώς θα κάνατε εσείς τις εκλογές στην Ν.Δ. Οι απαντήσεις με εξέπληξαν. Σταχυολογώ μερικές.

ΑΤΜ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Όταν κάποιος πάει να πάρει λεφτά από ΑΤΜ στο τέλος το ΑΤΜ να ρωτάει: Θέλεις να επιλέξεις αρχηγό για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Απαντάς ΝΑΙ χρεώνεσαι 3 Ευρώ (που παίρνει η τράπεζα) ψηφίζεις ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ και φεύγεις.
Μέσα στην βδομάδα όλοι οι Έλληνες περνάνε από κάποιο ΑΤΜ, υπάρχει πλήρη διαφάνεια, πιστοποίησης έλεγχος κ.λ.π.
ΨΗΦΙΖΩ με SELFIE
Κινητά συνεργεία φοιτητών ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ πηγαίνουν παντού στα μέρη δουλειάς και αναψυχής. Ρωτάνε σε κάθε τραπέζι καφετέριας, χαρτοπαικτική λέσχη και γυμναστήρια. Θέλετε να ψηφίσετε;
Σε καταφατική απάντηση γίνονται τα εξής: Από το κινητό με το πρόγραμμα ψηφοφορίας. Τραβάνε μια ωραία selfie με ψηφοφόρο και ψηφοσυλλέκτη Νεοδημοκράτη, φωτο της ταυτότητας. Αφού γίνει η πιστοποίηση του ψηφοφόρου (μέσα στο κινητό χωρίς INTERNET) ο ψηφοφόρος ψηφίζει on-line (παρά τα όσα θα πούνε ΜΕΪΜΑΡΟΜΙΜΗΚΟΙ υπάρχει πλήρης ασφάλεια αφού η εφαρμογή που επιτρέπει να ψηφίσεις και η πραγματική ψήφιση είναι τελείως χωριστές).

Οι πρωτοετείς της ΣΔΟ δώσανε κι άλλες λύσεις.
Οι ΝΕΟΙ αξίζουν δουλειά και μια νέα κοινωνία.

Δε βγάζει και πολύ νόημα, αλλά γελάει ο κόσμος με τη Νέα Δημοκρατία.


http://luben.tv/stream/67134

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου