Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!



Ο ΤΑΦΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ;
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ

- Περίπου 60 ετών η γυναίκα εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για την Ολυμπιάδα ή τη θετή της κόρη την Θεσσαλονίκη
- Δύο από τους 5 νεκρούς είναι άνδρες, ηλικίας 35-45 ετών, ο ένας έχει δολοφονηθεί
- Μέσα στον τύμβο της Αμφίπολης βρέθηκε και ένα νεογέννητο μωρό.
- Στον τύμβο ανευρέθηκαν 550 οστά θρυμματισμένα ή ακέραια, καθώς και οστά αλόγου. 

Τελικά ο μεγαλειώδης τύμβος της Αμφίπολης θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει, καθώς η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείο Πολιτισμού: Όπως έχει αναφερθεί στο Δελτίο Τύπου της 19ης Δεκεμβρίου 2014, η ολοκλήρωση της μακροσκοπικής μελέτης του οστεϊκού υλικού από το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά, την οποία έχει αναλάβει διεπιστημονική ομάδα των Πανεπιστημίων Αριστοτελείου και Δημοκριτείου, θα ολοκληρωνόταν εντός του Ιανουαρίου 2015. Το Υπουργείο είχε δεσμευθεί, σε προφορική ενημέρωση, όπως αποδεικνύεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της μελέτης θα είχε καταληκτική ημερομηνία την 20ή Ιανουαρίου 2015.
Σε περίπτωση που ισχύει το παραπάνω σενάριο τότε τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Όταν η Ολυμπιάδα έμαθε για τον θάνατο του γιου της Αλέξανδρου ΙΙΙ, το 323 π.Χ. στη Βαβυλώνα, έπεσε σε βαριά κατάθλιψη. Δε θέλησε ποτέ να δεχτεί πως ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε από φυσιολογικό θάνατο και θρηνούσε ακόμα που μάθαινε ότι έμενε άταφος στη Βαβυλώνα επί δύο χρόνια, εξαιτίας των άγριων αγώνων διαδοχής των στρατηγών του.
Ο νεογέννητος γιος του Μεγάλου Αλέξανδρου και της Ρωξάνης, Αλέξανδρος Δ΄, αναγορεύτηκε συμβασιλιάς. Η αχαλίνωτη φιλοδοξία της Ευρυδίκης ανησυχούσε την Ολυμπιάδα, που φοβόταν για τη ζωή του εγγονού της. Έπεισε τη Ρωξάνη να καταφύγει στην Ήπειρο. Εκεί βρήκε προστασία και η κόρη του Φιλίππου Β´ και της Νικησίπολης, η Θεσσαλονίκη, για την οποία η Ολυμπιάδα έτρεφε αγάπη και στοργή, αφού την ανάθρεψε σαν δικό της παιδί, διότι είχε μείνει ορφανή είκοσι μόλις μέρες μετά τη γέννηση της.
http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=161816&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου