Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.




ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ, ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΙΑ 28ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Στις 27 Αυγούστου 1992, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν θυσία στον σατανά. Την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Προκάλεσαν μάλιστα και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ
Ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα των νεαρών σατανιστών αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. Τη Μεγάλη Τετάρτη του 1993, στα χέρια τους έπεσε η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Κατσούλα. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην αναγνωρίζεται. Από την πρώτη δολοφονία η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί για να εντοπίσει τους δράστες. Όταν κατάφεραν να τους συλλάβουν, οι ανακριτές και οι αστυνομικοί άκουσαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις δύο δολοφονίες, αλλά και για τις σατανιστικές τελετές που έκαναν. Ήταν μια από τις πιο φρικιαστικές και σοκαριστικές υποθέσεις στην ιστορία του ελληνικού εγκλήματος. Η ιστορία των σατανιστών συνέπεσε με την άνθηση των ιδιωτικών καναλιών και το θέμα μονοπωλούσε τα δελτία ειδήσεων. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Τύπου οι δράστες ήταν λιγομίλητοι και δεν έκαναν δημόσια πολλές αποκαλύψεις. Ωστόσο, ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλο.
Η Μαργέτη μαζί με τον Δημητροκάλλη έδειξαν ως «εγκέφαλο των σατανιστών» τον Ασημάκη Κατσούλα. Στη διάρκεια της δίκης τους αναφέρθηκαν μόνο στη μύηση και τη δράση τους στον σατανισμό. Όλοι είχαν ομολογήσει τα σεξουαλικά όργια που έκαναν συχνά στο όνομα του Σατανά, στα οποία συμμετείχαν και άλλοι συνομίληκοί τους που ασπάζονταν το Σατανισμό. Ο Ασημάκης Κατσούλας για την αστυνομία που έφτιαξε το προφίλ του και τους ψυχίατρους, ήταν άτομο με ανήσυχο πνεύμα, ηγετικές ικανότητες και αναπτυγμένη νοημοσύνη. Σύμφωνα με τους συγκατηγορούμενούς του, μπορούσε να επιβάλλει τη θέλησή του με αυταρχισμό. Ο ίδιος ανέφερε συνεχώς ότι εκτελούσε απλά εντολές. Από τις καταθέσεις του όμως, διευρύνθηκαν οι έρευνες και σε άλλα πρόσωπα από το κύκλωμα των σατανιστών. Οι δύο νεαροί σατανιστές όταν συνελήφθησαν υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία. Ο Δημητροκάλης στο Πολεμικό Ναυτικό και ο Κατσούλας στο Στρατό Ξηράς Η Μαρία Μαργέτη ήταν ένα 17χρονο κορίτσι, για το οποίο αναφερόταν ότι αρχικά είχε σχέση με τον Δημητροκάλη, τον οποίο άφησε για τον Κατσούλα. Η όμορφη εμφάνισή της και ο μαχητικός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, απασχόλησαν περισσότερο τον Τύπο, όταν ο δικηγόρος αρνήθηκε να συνεχίσει την υπεράσπισή της, μετά από μια έντονη διαφωνία τους. Από το 2001 έχει αποφυλακιστεί λόγω καλής διαγωγής, δημιούργησε οικογένεια και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της.
Οι εφημερίδες και τα κανάλια παρουσίαζαν καθημερινά μεγάλα κομμάτια από τις απολογίες των συνολικά 8 κατηγορουμένων της πολύκροτης υπόθεσης. Οι λεπτομέρειες των σατανιστών ήταν ανατριχιαστικές. Έτσι, το δικαστήριο πριν από τη δίκη απαγόρευσε τη μαγνητοφώνηση ή βιντεοσκόπηση της διαδικασίας, καθώς και την τηλεοπτική ή ραδιοφωνική μετάδοσή της. Οι κατηγορίες με τις οποίες οδηγήθηκαν στο εδώλιο ήταν για την κατά συναυτουργία τέλεση δύο ανθρωποκτονιών, την αντιποίηση δημόσιας εξουσίας, παράνομη κατακράτηση, αρπαγή ανηλίκου, καθύβριση του θρησκεύματος και σύσταση συμμορίας προς διάπραξη κακουργημάτων.
Τελικά, τα δικαστήρια καταδίκασαν τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Το μόνο που της αναγνωρίστηκε ήταν η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας. Δημητροκάλλης και Μαργιέτη έχουν ήδη αποφυλακιστεί, αλλά ο Ασημάκης Κατσούλας παραμένει φυλακισμένος στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά. Ο «Σατανιστής της Παλλήνης» είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης αλλά αυτή απορρίφθηκε στα τέλη Ιανουαρίου 2015.

http://www.mixanitouxronou.gr/i-satanistes-tis-pallinis-ekanan-sexoualika-orgia-viasan-ke-skotosan-mia-28chroni-mitera-ke-mia-14chroni-kopela-sto-onoma-tou-satana/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου