Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΥΣ ILLUMINATI:



7 ΛΕΣΧΕΣ ΜΕ «ΣΚΟΤΕΙΝΑ» ΜΥΣΤΙΚΑ

Μυστικές κοινωνίες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και σήμερα ωστόσο με την έλευση του διαδικτύου η ύπαρξή τους, αλλά και τα μυστικά τους δύσκολα κρύβονται. Ο συγγραφέας Alex Gracian με κείμενο του στη Huffingtonpost παρουσιάζει τις επτά πιο γνωστές λέσχες που έχουν επηρεάσει τον κόσμο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ
Οι Ελευθεροτέκτονες είναι η μακροβιότερη μυστική κοινωνία. Είναι ένα παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων, που ξεκίνησε κατά τα τέλη του 16ου/αρχές του 17ου αιώνα και αριθμεί γύρω στα 5 εκατομμύρια μέλη.
Η πρώτη τεκτονική μεγάλη στοά στην ιστορία, η μεγάλη στοά της Αγγλίας, ιδρύθηκε προς τιμή του Γεωργίου του A΄(1660-1727), πρώτου προτεστάντη βασιλέα της Μεγάλης Βρετανίας, που ανέβηκε στον θρόνο την 1η Αυγούστου 1714. Επίσημα η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας ιδρύθηκε ως η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου και του Γουεστμίνστερ την ημέρα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, 24 Ιουνίου 1717. Την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν τέσσερεις στοές της τέχνης στο Apple Tree Tavern του Λονδίνου και σχημάτισαν μία κανονική Μεγάλη Στοά.
Οι τρεις βαθμοί της «συμβολικής στοάς» του ελευθεροτεκτονισμού είναι:
«μαθητής», ο βαθμός του νεοεισελθόντα ελευθεροτέκτονα,
«εταίρος», ο βαθμός του διελθόντα ελευθεροτέκτονα, και
«διδάσκαλος», ο βαθμός του εγερθέντα ελευθεροτέκτονα.

ILLUMINATI: ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ
Ήταν μέλη μυστικών εταιρειών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από το Θεό, χωρίς τα μυστήρια. Τέτοιες αιρέσεις παρουσιάστηκαν στην Ισπανία, στη Βαυαρία και στην Πικαρδία. Κατά τα τέλη του 18ου αιώνα οι Ιλλουμινάτοι προσέγγισαν τον Ελευθεροτεκτονισμό. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1776 από τον Άνταμ Βάισχαουπτ στη Βαυαρία. Στόχος της οργάνωσης ήταν η ανακάλυψη μυστικών για να τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

SKULL AND BONES: Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Η Skull and Bones (κρανίο και οστά), ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο Yale από τον William H Russell και θεωρείτε η πλέον επικίνδυνη. Ο ιδρυτής της είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και μυήθηκε στους Ιλλουμινάτοι που είχε ιδρύσει ο Adam Weishaupt.
Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του Yale τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος» (The Tumb), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα.
Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης υπήρξαν ο George Bush, καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών.
Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο». Με λίγα λόγια άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.

ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ
Ιδρύθηκαν στις αρχές του δέκατου πέμπτου αιώνα από τον Christian Rosenkreutz, οι Ροδόσταυροι φέρονται να χρησιμοποιούν απόκρυφες πρακτικές για την επίτευξη μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης.
Παγκοσμίως μετρά πάνω από 200.000 ενεργά μέλη. Οι συναθροίσεις τους πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 450 πόλεις και οι διδασκαλίες τους μεταφράζονται σε περισσότερες από 16 γλώσσες. Στο τάγμα των Ροδόσταυρων μπορούν να συμμετέχουν και άντρες και γυναίκες χωρίς να ανήκουν σε κάποια ανώτερη τάξη. Στόχος του Ροδοσταυρικού τάγματος είναι η εξέλιξη της ανθρωπότητας μέσα από την διερεύνηση και μελέτη των φυσικών νόμων.

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης.
Η αρχική διάσκεψη Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ, κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας, από τις 29 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 1954. Ξεκίνησε σαν ιδέα από διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Γιόζεφ Ρέτινγκερ, από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη.
Λόγω της μυστικότητας των συνεδριάσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατηγορείται συχνά για μυστικοπαθείς και ειδεχθείς συνωμοσίες σε διεθνές επίπεδο. Τέτοιες θεωρίες έχουν υιοθετηθεί συχνά από οργανώσεις.

ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
Τα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων (Σοφών) της Σιών, γνωστά συνήθως ως Τα Πρωτόκολλα της Σιών, είναι ένα κείμενο που πιθανώς έχει την αφετηρία του στην Ρωσία των αρχών του 20ού αιώνα και παρουσιάζει ένα υποτιθέμενο σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους. Αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα πλέον διαδεδομένα κείμενα έκφρασης αντισημιτισμού και αντισιωνισμού.
Τα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων (Σοφών) της Σιών, γνωστά συνήθως ως Τα Πρωτόκολλα της Σιών, είναι ένα κείμενο που πιθανώς έχει την αφετηρία του στην Ρωσία των αρχών του 20ού αιώνα και παρουσιάζει ένα υποτιθέμενο σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους. Αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα πλέον διαδεδομένα κείμενα έκφρασης αντισημιτισμού και αντισιωνισμού.
Το 1920, Ο Χένρι Φορντ δημοσίευσε τα Πρωτόκολλα στην εφημερίδα του The Dearborn Independent και, τον επόμενο χρόνο, τα ανέφερε ως στοιχεία μιας επερχόμενης εβραϊκής απειλής.
Πρωτόκολλα προτείνουν συνοπτικά ένα σχέδιο για μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυριαρχία. Σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται ως μακιαβελικό πρόγραμμα -ένα είδος εσωτερικού υπομνήματος- για μια ομάδα ατόμων που έχει αποφασίσει να επιβάλει μια νέα παγκόσμια τάξη, κρατώντας για τον εαυτό της τον ρόλο του κυρίαρχου ηγέτη. Το κείμενο υποστηρίζει μια συνωμοσία αφιερωμένη στην αναταραχή και την αναρχία, στην ανατροπή ορισμένων καθεστώτων, στη διείσδυση στον Ελευθεροτεκτονισμό και άλλους τέτοιους οργανισμούς, για την απόκτηση του απόλυτου ελέγχου επί των κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών οργανισμών του δυτικού κόσμου. Οι ανώνυμοι συγγραφείς των Πρωτοκόλλων δηλώνουν ρητά τη χειραγώγηση ολόκληρων λαών «σύμφωνα με ένα πολιτικό σχέδιο», το οποίο κανείς δε γνωρίζει στο σύνολό του εδώ και αιώνες.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
Το τάγμα αυτό ιδρύθηκε στον απόηχο της Α΄ Σταυροφορίας, το 1118 μ.Χ με σκοπό να βοηθήσει το χριστιανικό νεοϊδρυθέν Βασίλειο της Ιερουσαλήμ να διατηρηθεί ενάντια των μουσουλμάνων γειτόνων του και να εξασφαλίσει την ασφαλή και ελεύθερη προσέλευση του μεγάλου αριθμού των Ευρωπαίων προσκυνητών που συνέρρεαν στην Ιερουσαλήμ, μετά την κατάκτησή της από τους Σταυροφόρους. Το όνομά τους παραπέμπει στο ιστορικό αρχηγείο τους που βρίσκεται σε ένα τμήμα του Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ, περιοχή που ονομαζόταν Templum Salomonis.
Η ονομασία αυτή πιθανολογείται ότι προέρχεται από το γεγονός ότι στο Όρος του Ναού βρισκόταν ο περίφημος Ναός του Σολομώντα που χτίστηκε περίπου το 950 π.Χ. και που αργότερα καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε αρκετές φορές. Το τμήμα αυτό οι Ιππότες του Ναού μετονόμασαν σε Templum Domini, δηλαδή «Ναό του Θεού».
Υπήρχαν 4 κατηγορίες (μεραρχίες) αδελφών του Τάγματος:
1. Οι Ιππότες, που είχαν εξοπλισμό βαρέος ιππικού.
2. Οι Υπαξιωματικοί (Sergentes), που είχαν εξοπλισμό ελαφρού ιππικού και προέρχονταν από κατώτερη κοινωνική τάξη σε σχέση με τους ιππότες.
3. Οι Κτηματίες, που διαχειρίζονταν την περιουσία του τάγματος. Επίσης, υπήρχαν και οι frères de métiers οι οποίοι εκτελούσαν χειρωνακτικές εργασίες.
4. Οι Ιερείς-Στρατιωτικοί (Chaplains), που ήταν χειροτονημένοι ιερείς για να καλύπτουν τις πνευματικές ανάγκες του τάγματος.


http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2014/05/apotimpilntempergkstoysilluminati7lesxesmeskoteinamystika.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου