Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ... ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ



Ένα τριήμερο εξαιρετικά αφιερωμένο στην Ελλάδα ήταν το τριήμερο OPA! A Celebration of Greece που έλαβε χώρα στη Disneyland της Καλιφόρνια, από τις 25 μέχρι τις 27 Μαΐου και το οποίο διοργάνωσε η ελληνοαμερικανική κοινότητα Greek America Foundation.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου συγκεκριμένοι χώροι του θεματικού πάρκου διαμορφώθηκαν κατάλληλα και υποδέχτηκαν μουσική, χορό, τέχνες, φαγητό, ιστορία, αθλήματα όλα με ελληνική προέλευση, ενώ ο Μίκυ Μάους ντύθηκε με την παραδοσιακή ελληνική φουστανέλα.
Κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να κάνουν «εκπαίδευση για τους Ολυμπιακούς με τον Ηρακλή», να δουν ζωντανές παραστάσεις με μουσικά συγκροτήματα και χορευτές, να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις, να χορέψουν καλαματιανό και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να δοκιμάσουν ελληνικά κρασιά.
Στο OPA! συμμετείχαν η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία επιμελήθηκε το διατροφικό κομμάτι του χάπενιγκ και η οινοποιός Χριστίνα Μπουτάρη. Παρούσα στις εκδηλώσεις ήταν και η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός Νία Βαρντάλος μαζί με τον σύζυγό της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου