Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ;

 Υπάρχει πολύς κόσμος, στο εξωτερικό ειδικά, που ασφαλίζει το smartphone του και είναι λογικό. Δίνει ένα σημαντικό ποσό γι’ αυτό και η ασφάλιση για κλοπή, φθορά ή καταστροφή είναι κάτι που αποδεικνύεται πολύ συχνά χρήσιμο. Μία βρετανική ασφαλιστική εταιρεία όμως, μάζεψε τις «καλύτερες» δικαιολογίες που έχουν χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 12 μήνες οι πελάτες της, ζητώντας αποζημίωση για τις συσκευές τους.
Διαβάστε παρακάτω, κλάψτε απ’ τα γέλια και σκεφτείτε να είστε στη θέση του ασφαλιστή που διαβάζει τις απαιτήσεις. Θα κυκλοφορούσατε με ηρεμιστικά.

*              Ένας κτηνοτρόφος από το Devon ισχυρίστηκε ότι η συσκευή του εξαφανίστηκε μέσα στο «πίσω μέρος» μίας αγελάδας του, όταν χρησιμοποίησε τον φακό του iPhone του για να βοηθήσει το ζωντανό να… γεννήσει. Το iPhone εμφανίστηκε ξανά (!?!), αλλά είχε καταστραφεί.
*              Μία 40χρονη από το Nottingham ισχυρίστηκε ότι είχε ψήσει το Nokia 6303i, καθώς η συσκευή είχε πέσει μέσα στο μείγμα για παντεσπάνι  που έφτιαξε για την τούρτα γενεθλίων της κόρης της.
*              Μία 30χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στην παραλία του Barry Island, στην Ουαλία, όταν ένας γλάρος της πέταξε προς το μέρος της και άρπαξε το Samsung Galaxy από το χέρι της. (Ο γλάρος καταζητείται).
*              Μία 20χρονη από το Bristol ζήτησε αποζημίωση καθώς η δόνηση στο BlackBerry Bold 9900 σταμάτησε να λειτουργεί, όταν χρησιμοποιούσε τη συσκευή της για.. ερωτικό βοήθημα.
*              Ένας 40χρονος οικοδόμος ανέφερε ότι το iPhone 4S του έπεσε από την πίσω τσέπη του τζιν του, όταν κατέβαζε το παντελόνι του για να καθίσει στην… τουαλέτα. Δεν είχε πάρει είδηση τι είχε συμβεί και συνέχισε κανονικά την σωματική του δραστηριότητα και τελειώνοντας, τράβηξε το καζανάκι. Το iPhone δεν πέρασε στις σωληνώσεις, αλλά μετά, είχε καταστραφεί από το νερό (μύριζε και λίγο παράξενα, αλλά αυτό δεν το μοιράστηκε ο χρήστης με την ασφαλιστική του).
*              Μία 20χρονη από το Liverpool ομολόγησε ότι πέταξε το HTC Desire X της στο αγόρι της, όταν ανακάλυψε ότι την απατάει. Δυστυχώς, το smartphone της δεν πέτυχε τον φίλο της αλλά τον τοίχο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί.
*              Χρήστης που μένει στο Λονδίνο, ήθελε να ακούσει την συναυλία των Blur, αλλά δεν ήθελε να πληρώσει 60 λίρες για το εισιτήριο. Έτσι, ανέβηκε σε ένα δέντρο στο Hyde Park και προσπάθησε να κινηματογραφήσει τη συναυλία. Όταν βγήκε το συγκρότημα στη σκηνή, ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα η συσκευή του να… προσγειωθεί άδοξα στο έδαφος.

Ψηφίζουμε ως χειρότερη απαίτηση αυτή της 20χρονης που μπέρδεψε το BlackBerry Bold με δονητή. Και ακόμα χειρότερα, ζήτησε να αποζημειωθεί γι’ αυτό.  Εσείς;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου