Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ DNA ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ

ΤΟ DNA ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ

Σύμφωνα με την ανάλυση των γενετικών πληροφοριών (DNA) που έκαναν επιστήμονες από τα Σκόπια, διαπιστώθηκε ότι η σύσταση των γονιδίων των σλαβικής καταγωγής πολιτών της FYROM, βρίσκονται πολύ κοντά στα γονίδια των Σέρβων και των Βουλγάρων.
Η έρευνα έγινε από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, της πόλης των Σκοπίων, και ήταν αποτέλεσμα εξαετούς έρευνας στον τομέα της ανάλυσης του DNA. Σύμφωνα με τον Δρ Ζλάτκο Γιακόφσκι, η μελέτη έχει μεγάλη επιστημονική σημασία και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Ο Σκοπιανός καθηγητής επεσήμανε ότι από το γενικότερο DNA των Βαλκανίων, έθνος το οποίο βρίσκεται «μακριά» από τα γονίδια των υπόλοιπων εθνών είναι οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου.
Αμέσως έρχεται στην επιφάνεια το εξής ερώτημα:
Αφού η ίδια η επιστημονική κοινότητα των Σκοπίων δέχεται την Σλαβική συγγένεια των Σκοπιανών και αφού οι Σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια πολύ μετά την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου (μιλάμε για διαφορά χιλιετίας περίπου) πως έχει απαίτηση το Σκοπιανό κατεστημένο να συναρτήσει τους υπηκόους του με τους αρχαίους Έλληνες (βάσει γλώσσας, γραφής, συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου μόνο Έλληνες συμμετείχαν και φυσικά θρησκείας) Μακεδόνες, ενώ δεν τους στηρίζουν ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονές τους. Και όμως εκ του μη όντος δημιούργησαν πρόβλημα με τη βοήθεια αοράτων χεριών, θα θυμίσουμε αυτό που λέει η Αγία Γραφή «οι μικρές αλεπούδες καταστρέφουν την άμπελο».


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32606&Itemid=84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου