Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


 Ένας άνθρωπος έχει τις ίδιες πιθανότητες να σκοτωθεί από κεραυνό όσες έχει να σκοτωθεί πέφτοντας από το κρεβάτι: Μία στα 2.000.000.
 Οι πιθανότητες να πεθάνει από δάγκωμα φιδιού είναι 1 στα 3.000.000.
 Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθεί κάποιος από φελλό σαμπάνιας παρά από δηλητηριώδη αράχνη.
 Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της!
 Η γυναίκα που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού ΤΙΜΕ (10 φορές) είναι η Παναγία.
 Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση «Φου-Γκο» είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον!
 Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών.
 Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, είναι σχεδόν άφλεκτη.
 Η περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο είναι τόσο μικρή, που μόλις και μετά βίας μπορεί να συντηρήσει τη φωτιά.
 Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι Keep the home fires burning (Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες), κάηκε μέσα στο σπίτι της.
 Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού.
 Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983).
 Κανείς δεν μπορεί να αυτοκτονήσει κρατώντας την αναπνοή του!
 Ένας άνδρας από το Μόνροου, Λος Άντζελες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών (πριν από λίγες μέρες), επειδή κατάφερε και πήρε ποσό 900.000 $ από συγγενείς και φίλους, πείθοντας τους ότι η γυναίκα του ήταν μυστικός πράκτορας για την κυβέρνηση και ότι μπορούσε να κανονίσει, ώστε όλα τους τα ιατρικά προβλήματα να διαγνωστούν μέσω δορυφορικής απεικόνισης! Το ζεύγος, ο Μπρεντ και η Στέισι Φίνλεϊ, είπαν στους δικούς τους ότι εάν από τις... δορυφορικές αυτές εξετάσεις διαφανεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μυστικοί πράκτορες θα τους παράσχουν ιατρική φροντίδα την ώρα που θα κοιμούνται.
Υ.Γ.: Στα θύματα φυσικά δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη, μολονότι επέδειξαν εγκληματική ηλιθιότητα...!!!


http://www.varaderoforum.gr/main/threads/8928

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου