Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ

(ILLUMINATI)

Ιδρυτής της ο Άνταμ Βαίσχαουπτ. Ήταν το άτομο που χρησιμοποιώντας τις μεθόδους των Ιησουϊτών πίστευε πως το ανθρώπινο γένος έχει την ικανότητα να αυτοκυβερνάται, άρα οι κώδικες και οι άλλες εξουσίες είναι περιττές. Σύμφωνα με αυτόν η λογική θα πρέπει να γίνει θρησκεία για τον άνθρωπο. Πίστευε στην διάλυση της οικογένειας, του πατριωτισμού και της θρησκείας, ώστε να γίνει δυνατή η δημιουργία ενός παγκόσμιου λαού. Αυτός ίδρυσε και το τάγμα των Ιλλουμινατών την 1η Μαΐου 1776, ένα τάγμα τα μέλη του οποίου χρησιμοποιούσαν ελληνορωμαϊκά ονόματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ίδιος, που χρησιμοποιούσε το όνομα Σπάρτακος. Όπως είχε δηλώσει ο βαρόνος Ανάχαρσης Κλοτζ (Ιλλουμινάτος) σε μια συνάντηση τους: «Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος, τη στέρεα αυτοκρατορία της μεγάλης Γερμανίας, το κράτος των ελευθέρων ενωμένων ανθρώπων, πρώτα την ευρωπαϊκή και έπειτα την παγκόσμια δημοκρατία. Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος, όλες οι μορφές του εμπορίου θα ενοποιηθούν σε ένα κοινό εμπόριο, όλες οι επιστήμες θα γίνουν μια, όλα τα συμφέροντα θα συγκλίνουν σε ένα και μόνο συμφέρον». Όπως έλεγε κάποιος άλλος θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη δύναμη στους σχολιαστές και τους δημοσιογράφους.
Το τάγμα των Ιλλουμινάτων υποτίθεται ότι διαλύθηκε από την βαυαρική κυβέρνηση με το σκάνδαλο της αποκάλυψης τους και τις εκατοντάδες συλλήψεις το 1787. Τα ίχνη του Άνταμ Βαίσχαουπτ από τότε χάθηκαν. Συνέχισε όμως να υπάρχει και αποτέλεσε την βάση της θεμελίωσης των Η.Π.Α υιοθετώντας το σύμβολο των Ιλλουμινάτων την πυραμίδα με το μάτι στην κορυφή της σύμβολο που συναντάμε παντού ακόμα και στο $. Επίσης σημαντική είναι η φράση <> που σημαίνει NEW WORLD ORDER. Ένα άλλο σημαντικό σύμβολο για τους Ιλλουμινάτους είναι το 13 όσα και τα στάδια της μυήσεως στο τάγμα. Ψάξτε να δείτε πόσες φορές συναντάμε τον αριθμό 13 σε ένα $ 13 βέλη 13 φύλλα 13 φτερά και τόσα αλλά. Αλήθεια κρύβονται οι Ιλλουμινάτοι πίσω από όλα; Οπαδοί θρησκευτικών ομάδων που ισχυρίζονταν πως φωτίζονταν κατευθείαν απ’ το θεό, χωρίς τη βοήθεια μυστηρίων.
Οι Πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι) διακρίνονται σε:
α) οι Πεφωτισμένοι της Ισπανίας. Εμφανίστηκαν το 16ο αιώνα μέσα σε ένα μικρό μοναχικό κύκλο, κυρίως Φραγκισκανών.
β) οι Πεφωτισμένοι της Βαυαρίας. Αποτέλεσαν τμήμα μυστικής εταιρίας, που ιδρύθηκε από τον Αδάμ Βάισχαουπτ το 1776. Η διδασκαλία τους ήταν καθαρά ορθολογιστική.

http://silver.pblogs.gr/2008/08/oi-pefwtismenoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου